Δίνει ρέστα για Αμραμπάτ, Φινμπόγκασον

Στην Ισπανία γράφουν σήμερα ότι η Μάλαγα χάνει τον Νορντίν Αμραμπάτ, διότι ο Ολυμπιακός δίνει ρέστα για τον Μαροκινό εξτρέμ και είναι έτοιμος να τον αποκτήσει από την Γαλατά με 2,5 εκ.ευρώ. Και γενικά υπάρχει η αίσθηση ότι η ομάδα του Πειραιά είναι όλο και πιο κοντά στο να κάνει δικό της τον 27χρονο άσο που αποτελεί επιλογή του Μίτσελ για τα άκρα της επίθεσης.

Για τη θέση του σέντερ φορ πρώτος στόχος παραμένει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον παρά τις μεγάλες δυσκολίες αυτής της περίπτωσης, με τις υψηλές απαιτήσεις της Χέρνεφεν, το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων, αλλά και την προτεραιότητα του Ισλανδού για το ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα.

Με ενδιαφέρον εξετάζεται η πρόταση που έκανε ο Μίνο Ραιόλα για τον Σουηδό στράικερ της Ρεν, τον Όλα Τοίβόνεν, ο οποίος δήλωσε ότι φεύγει από τη Γαλλία λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Ρεν από την Αϊντχόφεν.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός περιμένει και ασχολείται σοβαρά με τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Μίκαελ Εσιέν που φεύγει από την Μίλαν, αλλά και τον Καμερουνέζο Εμπιά που έπαιξε στη Σεβίλλη δανεικός από την ΚΠΡ.

Αυτές τις μέρες είναι να μιλήσει ο Μοδέστο με τον Μαρινάκη για το θέμα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό και του ρόλου που θα έχει στην ομάδα. Ο Κορσικανός είναι από την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα και χτες το βράδυ πήγε στο ΣΕΦ.

Σχετικά άρθρα