Όλοι θέλουν Μανωλά!

Φουντώνει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Κώστα Μανωλά, την ώρα που ο αμυντικός του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για το Μουντιάλ.

Η Μπενφίκα έχει πρώτο στόχο για την άμυνά της τον Έλληνα άσο, ώστε να αντικαταστήσει τον Αργεντινό Γκαράι που πάει στη Ρωσία. Κι οι Πορτογάλοι λέγεται ότι κάνουν αρχική προσφορά 8 εκ. ευρώ.

Την ίδια ώρα υπάρχει έντονη φημολογία για μπάσιμο της Ίντερ κι ότι έχει στείλει ανθρώπους στην Ελλάδα για να προχωρήσουν τη μεταγραφή!

Κι ενώ οι Ισπανοί γράφουν ότι η Σεβίλλη καλοβλέπει τον παίκτη, δεν αποκλείεται να υπάρξει αναθέρμανση και έμπρακτη πια εκδήλωση του ενδιαφέροντος από τις μεγάλες αγγλικές ομάδες που παρακολουθούν τον Μανωλά εδώ και καιρό, όπως π.χ. η Λίβερπουλ .

Ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει τον χειμώνα πρόταση 8 εκ. ευρώ από τη Νάπολι, ενώ είναι σε απόλυτη συνεννόηση με τον παίκτη. Θυμίζουμε ότι ο Μανωλάς έχει δηλώσει πως θα κάνει ό,τι πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και γενικά πως όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα και το συμφέρον του Ολυμπιακού. Κι ότι υπήρχαν πρόσφατα πληροφορίες για επέκταση του συμβολαίου με τον 22χρονο άσο, δίχως να υπάρχει ρήτρα.

Σχετικά άρθρα