Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ στην προετοιμασία.
Έως τη Δευτέρα θα έχει υπογράψει το διετούς διάρκειας συμβόλαιό του ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο 31χρονος αμυντικός θα συναντηθεί την Τετάρτη με τους διοικούντες τον ΟΦΗ προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση, να επιτευχθεί διακανονισμός των οφειλομένων και να αποσύρει την προσφυγή του.
Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έχει βρει μεταγραφικό στόχο από την Ισπανία, πιθανώς χαφ, και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες.
Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό ψάχνουν έναν στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες και κυρίως να είναι γρήγορος. Ο Αναστασίου έχει εντοπίσει έλλειψη ταχύτητας στις αντιδράσεις των κεντρικών αμυντικών που διαχειρίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού απαιτείται ταχύτητα στην άμυνα για να αποφεύγονται αντεπιθέσεις. Ο συγκεκριμένος παίκτης θα πρέπει να είναι έμπειρος και να προέρχεται από «γεμάτη» χρονιά.
Παράλληλα ομαλά εξελίσσονται οι συζητήσεις με τον Γιώργο Καραγκούνη για τη δεύτερη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Η συγκεκριμένη υπόθεση ίσως «τραβήξει» χρονικά, ακόμα και μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σχετικά άρθρα