Πένες με κρέμα πιπεριάς από την Αννα Δρούζα

<p>Πένες με κρέμα πιπεριάς από την Αννα Δρούζα</p>
<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>3 πιπεριές Φλωρίνης –κατά προτίμηση σε βαζάκι έτοιμες  κομμένες και ξεφλουδισμένες</p>
<p>1 σκελίδα σκόρδο</p>
<p>Φρέσκια ντομάτα /ντομάτα έτοιμη ψιλοκομμένη σε κουτί</p>
<p>1 κουτ. Λάδι</p>
<p>200 γρ. φιλαδέλφια light</p>
<p>Aλάτι</p>
<p>1 πακέτο πένες</p>
<p> </p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p> </p>
<p>Παίρνουμε 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κουταλιά λάδι και τσιγαρίζω το σκόρδο σε ένα τηγάνι . Μετά παίρνουμε τις 3 πιπεριές Φλωρίνης και ανακατεύουμε για περίπου 10 λεπτά .</p>
<p> </p>
<p>Έπειτα προσθέτουμε φρέσκια ντομάτα ή αν δεν έχουμε βάζουμε έτοιμη ψιλοκομμένη ντομάτα σε κουτί  και αλατίζουμε. Το αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να λιώσουν.</p>
<p>Ύστερα τα παίρνουμε και το περνάμε από το Multi  μέχρι να γίνει πολτός. Το πολτό θα το πάρουμε, θα τον ρίξουμε στο τηγάνι και θα προσθέσουμε 200 γρ. Philadelphia light. Aανακατεύουμε.</p>
<p>Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα βάζω νερό και μια κουτάλια λάδι για να μη κολλήσουν οι πένες. Βράζουμε κλασσικά 1 πακέτο πένες και τις βγάζουμε al dente της επαναφέρω στη κατσαρόλα και αφού τις στραγγίξω κρατάω από το νερό τους μισό φλιτζάνι.</p>
<p>Έχοντας λοιπόν τις πένες στη κατσαρόλα βάζω και το νερό τους που κράτησα και ρίχνω από πάνω μισή κουταλιά της σούπας παρμεζάνα. Ανακατεύοντας ρίχνω το πολτό μου και είναι έτοιμο.</p>
<p> </p>
<p>Καλή όρεξη!</p>
<p>Τip Όποιος θέλει μπορεί να βάλει extra παρμεζάνα στο τέλος </p>

Σχετικά άρθρα