Αρχική / More / Αθλητικά / Μήνυμα σε Λίνο-Βούκιτς
Μήνυμα σε Λίνο-Βούκιτς thumbnail

Μήνυμα σε Λίνο-Βούκιτς

Δεν το διαπραγματεύονται στον ΠΑΟΚ και τα μηνύματα που στέλνουν είναι ξεκάθαρα και προς πάρα κατεύθυνση. Όπως για παράδειγμα τι θα ισχύσει με τα συμβόλαια των παικτών. Ο Βούκιτς ζήτησε στην τελευταία του συνάντηση με τον Σαββίδη, το ποσό των 600.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Λίνο κοντά στις 270.000 ευρω.

Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό που γίνεται από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, αυτά τα ποσά που προαναφέραμε, για παίκτες που ξεπέρασαν το 34ο έτος της ηλικίας τους, θεωρούνται απαγορευτικά. Στον ΠΑΟΚ ζητούν από τους δύο έμπειρους παίκτες, να μειώσουν αισθητά τις απαιτήσεις τους και με αυτές τις προοπτικές να υπογράψουν τις μονοετείς ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Αν για παράδειγμα ο Λίνο δεν «πέσει» κοντά στις 80.000 ευρώ στις πάγιες απολαβές, πολύ δύσκολα θα δεχθεί ο ΠΑΟΚ να υπογραφεί νέο συμβόλαιο. Πάντως, για να μην προεξοφλούμε το παραμικρό, όλα είναι θέματα διαπραγματεύσεων και συζητήσεων που θα συνεχιστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X