Συνάντηση Διαθεσόπουλου – διεθνών

Πραγματοποιήθηκε τελικά η πολυπόθητη συνάντηση των διεθνών που απείχαν από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο για το Ευρωπαϊκό πρωταθλήμα, με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση έγινε σε καλό και κλίμα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από τη μεριά των διεθνών αύριο (28/05), που θα γνωστοποιούν τη στάση τους. 

Θυμίζουμε πως οι διεθνής μας αποφάσισαν να μη μετέχουν στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος λόγω του ότι η ομοσπονδία δεν θα τους κάλυπτε τα οδοιπορικά. Ο υφυπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε πως θα δοθεί πρόσθετη χρηματοδότηση στις ομοσπονδίες, έτσι με αυτόν τον τρόπο η ΚΟΕ φτάνει τα περσινά επίπεδα της επιχορήγησης. Η Κολυμβητική ομοσπονδία είχε δεσμευτεί πως αν η επιχορήγηση κυμανθεί στα περσινά επίπεδα θα καλύψει τα ίδια ακριβώς οδοιπορικά στους διεθνής με την περσινή σεζόν. Μετά λοιπόν τις τελευταίες εξελίξεις, πραγματοποίηθηκε την Τρίτη η συνάντηση των δύο πλευρών. 

Είναι δεδομένο πως οι αθλητές θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική και έτσι αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση που θα καθορίζει την περαιτέρω στάση τους.

Σχετικά άρθρα