Στους δρόμους οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ (pics)

Χίλιοι και πλέον φίλοι του ΑΠΟΕΛ μαζί με μέλη της διοίκησης και τους παλαίμαχους της ομάδας πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ.

Συγκινημένος ο Πετρίδης για την παρουσία του κόσμου, τόνισε ότι η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για τα συμφέροντα της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου, μετά και τις αποφάσεις που πάρθηκαν από το επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΛ (το ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο θα γίνει στις 31 Μαΐου, αν και το ματς διεκόπη, μετά από τραυματισμό παίκτη του ΑΠΟΕΛ).    

Ο κ. Πετρίδης έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ τόνισε: «Είμαι συγκινημένος που βλέπω παππούδες, γιαγιάδες και μικρά παιδιά μαζί μας. Να είστε σίγουροι πως ως διοίκηση κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιωθούμε, είτε εντός είτε εκτός γηπέδου. Σας παρακαλώ πολύ, όπως ήρθαμε πολιτισμένα έτσι να φύγουμε. Δείξτε ξανά το επίπεδο μας και ότι διαφέρουμε από τους άλλους».

Ακούστηκαν, πάντως, υβριστικά συνθήματα κατά ΚΟΠ, Κουτσοκούμνη και διαιτησίας. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κρέμασαν δύο πανό εξω από τα γραφεία της ΚΟΠ. Το ένα αναγράφει «Κουτσοκούμνη-Κορφιώτη εσείς θα είστε οι πρώτοι» και το άλλο «Καταζητείστε για εγκλήματα κατά του ΑΠΟΕΛισμού».

Η πορεία ξεκίνησε με μπροστάρη τον πρόεδρο της εταιρείας, Πρόδρομο Πετρίδη με ένα πανό που έγραφε: «Η Δικαστική νομιμοποίησε την βία»! Ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα παρατράγουδο.

Πηγή: Balla.com.cy

Σχετικά άρθρα