Επίδειξη δύναμης από Γαλλία (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Γαλλία.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 4-0 της Νορβηγία στο Παρίσι, δείχνοντας έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού στη Βραζιλία.

Οι «τρικολόρ» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με κεφαλιά του Πογμπά. Στη συνέχεια ο Ολιβιέ Ζιρού με καλό κοντρόλ και εντυπωσιακή λόμπα στο 51′ έκανε το 2-0. Ο Ρεμί στο 67′ αύξησε κι άλλο το δείκτη του σκορ λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 69′ ο Ζιρού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γαλλία: Ρουφιέ, Ντεμπισί, Εβρά (46’ Ντίνιε), Σακο, Κοσιελνί, Ματουιντί (74’ Μαβουμπά), Βαλμπουενά (70′ Γκρενιέ) Καμπάιγ (80’ Καμπεγιά), Πογκμπά (46’ Σισοκό), Ζιρού, Γκρίτσμαν (65’ Ρεμί).

Νορβηγία: Νίλαντ, Χάνγκελαντ, Χέγκλι, Λινές (90+1′ Ρίνγκσταντ), Τετέι (72’ Κονράντσεν), Γιένσεν (57’ Μπράατεν), Νόρντβαϊτ, Νταέλι (77’ Σάμουελσεν), Ελιουνούσι (72’ Μπερίσα), Γιόχανσεν, Κινγκ (64’ Νίλσεν).

Σχετικά άρθρα