«Μπάσιμο» Μπεσίκτας για Φινμπόγκασον

Οι Τούρκοι βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησης του Άλφρεντ Φινμπόγκασον και την Μπεσίκτας

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης είχε πρώτο στόχο τον Ντεμπά Μπα, αλλά δεν τα καταφέρνει με τον άσο της Τσέλσι και κάνει πρόταση στην Χέρενφεν για τον Ισλανδό στράικερ που παραμένει ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση.

Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν βελτιωμένη προσφορά και θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για τον Ισλανδό, έχοντας ως εναλλακτική επιλογή τον Σουηδό Όλα Τοϊβόνεν  της Ρεν. 

Για τον Φινμπόγκασον μίλησε με εγκώμια στην Ολλανδία ο Μάρκο Φαν Μπάστεν, προπονητής του στην Χέρνεφεν, με αφορμή την ανάδειξη του Ισλανδού στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος. 

Στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να ασχολούνται με την υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ, παρά τις δηλώσεις του Μαροκινού ότι θέλει να μείνει στη Γαλατά και την αναδίπλωση των Τούρκων στις διαπραγματεύσεις. 

Ένας παίκτης που αρέσει στους ερυθρόλευκους για την επίθεση είναι ο 20χρονος Ισπανός Αγιόθε Πέρεθ της Τενερίφης, με εντυπωσιακή σεζόν και 14 γκολ. Και στην Ισπανία λένε ότι ο Ολυμπιακός κινείται να τον αποκτήσει. 

Στο θέμα Πουλίδο υπάρχει αισιοδοξία ότι ξεκαθαρίζει άμεσα και αναμένονται ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του διεθνούς Μεξικανού. Όπως και για την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη.

Σχετικά άρθρα