Με Γκιστ για το 2-1 ο Παναθηναϊκός

Ο Τζέιμς Γκιστ πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και τέθηκε στην διάθεση του Φραγκίσκου Αλβέρτη για τον αυριανό (29/5, 6.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 28χρόνος Αμερικανός φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στον δεύτερο τελικό του ΣΕΦ, λόγω τραβήγματος στον οπίσθιο μηριαίο από τον πρώτο τελικό, και η απουσία του ήταν εμφανής για τους «πράσινους».
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που πρέπει να νικήσουμε», δήλωσε ο Γκιστ στην κάμερα της Nova πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης και τόνισε: «Είτε χάσεις με 25 πόντους, είτε με έναν, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Σε αυτή τη φάση, το σκορ της σειράς είναι 1-1. Θέλω να θυμίσω πως στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, χάσαμε δυο ματς στη Μόσχα, το δεύτερο με μεγάλη διαφορά, αλλά αντιδράσαμε αμέσως και ισοφαρίσαμε τη σειρά στην έδρα μας».
«Όλα λοιπόν, είναι πιθανά», σχολίασε ο 28χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού και σημείωσε για τον αυριανό τελικό: «Είναι ένα παιχνίδι που αν πάρουμε, μετά θα έχουμε δυο ευκαιρίες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αν χάσουμε, πάλι θα έχουμε δυο ευκαιρίες για να κάνουμε τη δουλειά μας».
Μετά το τέλος της προπόνησης, η αποστολή των «πρασίνων» κατέλυσε σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, στο οποίο και θα διανυκτερεύσει.

Σχετικά άρθρα