Προβάδισμα τίτλου στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε (7.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την τρίτη πράξη της σειράς των τελικών της Α1 μπάσκετ.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα στο ΣΕΦ και να εμφανιστούν με διαφορετικό πρόσωπο μπροστά στο κοινό τους. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο δείχνουν πανέτοιμοι και καθόλου επηρεασμένη ψυχολογικά από το -25 του Φαλήρου. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Γκιστ καθώς συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση. Η απουσία του Αμερικανού στο δεύτερο ματς ήταν αισθητή, αναλογιζόμενοι και την βαρύτητα που έχει η αγωνιστική του αξία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Στην αντίπερα όχθη, οι ερυθρόλευκοι έχοντας οδηγό την επιβλητική νίκη της Δευτέρας ευελπιστούν να “σπάσουν” για πρώτη φορά την έδρα του αιώνιου αντιπάλου τους. Πάντοτε άλλωστε το τρίτο παιχνίδι μιας σειράς είναι το κρισιμότερο, καθώς ο ηττημένος παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι υπόλοιπο του τεχνικού επιτελείου προσπάθησαν να βρουν λύση στο πρόβλημα του άγχους που κυριεύει τους παίκτες του Ολυμπιακού όταν παίζουν στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ξανά, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ο αρχηγός της αποστολής. Μοναδικός απών θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς.

Σχετικά άρθρα