Δυάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

 

Μια χαρά κύλισε το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας, καθώς πέρασε η δυάδα μας με απόδοση 2,7. Η Ιντερνασιονάλ νικούσε στο ημίχρονο 1-0 τη Σαπεκοένσε (2-0 τελικό) και η  Κορίνθιανς ήρθε under με την Κρουζέιρο (1-0).

 

147   ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ       1       1,65

 

Τη Φλαμένγκο την είχαμε επιλέξει και την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Μπαΐα (1-1) και μας… πρόδωσε λίγο πριν το τέλος. Θα τη στηρίξουμε εκ νέου, καθώς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της. Αυτό που της λείπει είναι η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, αφού φάσεις δημιουργεί και μάλιστα αρκετές. Με τη νυν αντίπαλός της έχει 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα με 10-1 απολογισμό τερμάτων. Εμείς και με 1-0 είμαστε καλυμμένοι.

 

Η Φιγκεϊρένσε παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τρεις βαθμούς σε επτά αγώνες. Το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι η απουσία του γκολ, καθώς έχει μόλις ένα (!) σε αυτά τα επτά παιχνίδια. Αμυντικά δεν είναι τόσο κακή, δέχεται όμως, 1,5 τέρμα ανά αγώνα. Χρειάζεται ενίσχυση, ενώ υπάρχει πρόβλημα και στην ψυχολογία, αφού οι παίκτες αποδοκιμάζονται συνεχώς από τους οπαδούς τους.

 

149   ΟΝΔΟΥΡΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ          1Χ (Δ.Ε.)   1,90 

 

Φιλική αναμέτρηση που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

 

Η Ονδούρα προετοιμάζεται για το Μουντιάλ, αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της από τον περασμένο Μάρτιο (2-1 τη Βενεζουέλα). Προέρχεται από μία ήττα στα τελευταία έξι, όσο εύκολα σκοράρει, άλλο τόσο εύκολα δέχεται και γκολ. Θα κάνει αλλαγές, αλλά θα κυνηγήσει το τρίποντο πρωτίστως για ψυχολογικούς λόγους. Επειδή δεν έχει καλύτερη ομάδα από τη νυν αντίπαλό της ποντάρουμε στο «1Χ».

 

Η Τουρκία δεν έχει κανένα κίνητρο, ουσιαστικά δίνει φιλικά προκειμένου να δει ο τεχνικός της Τερίμ πάνω σε ποιους παίκτες μπορεί να βασιστεί για τα προκριματικά του Euro που ξεκινούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Θα κάνει εξίσου αρκετές αλλαγές, πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικά χαμηλή η απόδοση στη νίκη της. Αλλωστε είθισται να μην… σκοτώνεται στα φιλικά.

 

Σχετικά άρθρα