Στον Ατρόμητο ο Κούρος

Παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Αλέξανδρος Κούρος. Ο 21χρονος αμυντικός αφήνει τη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο και ανηφορίζει στο Περιστέρι. Εκεί βρέθηκε το πρωί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Η ανακοίνωση:

«Αλέξανδρε καλώς όρισες! Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κούρο.

Η διαρκής εξέλιξη, τα αδιαμφισβήτητα προσόντα, το νεαρό της ηλικίας και η ποιότητα χαρακτήρα αποτέλεσαν τα συνδυαστικά στοιχεία για την ένταξη του ποδοσφαιριστή, που αποτελούσε μετεγγραφικό στόχο και άλλων ΠΑΕ της Super League, στην «οικογένεια» του Ατρόμητου.

Ο Αλέξανδρος Κούρος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:«Ήρθα σε μια ομάδα με εντελώς διαφορετικούς στόχους από την προηγούμενη και είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο βήμα που κάνω στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω τον Ατρόμητο και να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα.

Ο Ατρόμητος έχει τις υποδομές για να συνεχίσει την πορεία των τελευταίων χρόνων, να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, να διακρίνεται στην Ευρώπη. Έχει όλα τα φόντα πιστεύω για να γίνει μια μεγάλη και σταθερή δύναμη στην Ελλάδα.

Μέσα από τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν θα προσπαθήσω να τις «αρπάξω από τα μαλλιά» για να διακριθώ εγώ αλλά και η ομάδα μου. Οι φίλαθλοι μας να ξέρουν ότι θα δώσω τα πάντα για τον Ατρόμητο».

O Αλέξανδρος Κούρος γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1993 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στην συνέχεια μεταπήδησε στα Αστέρια Δραπετσώνας (Β’ κατηγορία Πειραιά) και κατέληξε στην ΠΑΕ Πανιώνιος πετυχαίνονται διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Την σεζόν 2012-13 πραγματοποίησε 23 συμμετοχές και την σεζόν 2013 -14 πραγματοποίησε 31 συμμετοχές.

Επέλεξε για αριθμό της φανέλας το νούμερο «3».»

Σχετικά άρθρα