Στην τελική ευθεία για το γήπεδο

Εναλλαγή συναισθημάτων επικράτησε τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ μετά και τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όπως αναφερόταν σε δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών”: «Στον δήμο εκλέχτηκε ο Αρης Βασιλόπουλος, κομματικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο μοναδικός που έχει εκφράσει ενστάσεις που έχουν σχέση με την ουσία του σχεδίου Μελισσανίδη. Αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας, μόνο μυστικό δεν ήταν πως στην ΑΕΚ στήριξαν… με τα μπούνια Γιάννη Σγουρό, αφού με απόφαση της δικής του διοίκησης δίνεται η επιχορήγηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για το γήπεδο.»

Ωστόσο όλα αυτά φαινεται πως άλλαξαν χτες το βράδυ μετά τη συνάντηση που είχαν οι ιθύντοντες της ΑΕΚ με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με εκείνη της ΑΕΚ να εγκρίνει τις διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχέδιο που πρότεινε η αξιοματική αντιπολίτευση.

Συνέπεια αυτού είναι πλέον, το άρθρο 81 του ρυθμιστικού σχεδίου που αφορά την ανέγερση του γηπέδου να αναμένεται να υπερψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να είναι δεδομένο πως θα “πέρασει” από τη Βουλή, κάτι που θα ανοίξει το “πράσινο” φως για την έναρξη των έργων.

Μάλιστα, για τις διαφοροποιήσεις αυτές στο αρχικό πλάνο ενημερώθηκε και ο υπουργός ΠΕΚΑ, κ.Μανιάτης, ο οποίος δήλωσε σύμφωνος με αυτές.

Σχετικά άρθρα