«Μιλιέτ»: Δύο εκ. ευρώ ο ΠΑΟΚ για Στόχ

Ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Σλοβάκο άσο και θέλει να τον αποκτήσει από την Φενέρμπαχτσέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το μεσημέρι της Πέμπτης στην γειτονική χώρα για τον Στόχ, από την «Μιλιέτ» πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, έχει καταθέσει μία υψηλή (για τα ελληνικά οικονομικά δεδομένα) πρόταση στην διοίκηση της Φενέρμπαχτσε.
Πιο συγκεκριμένα και πάντα με όσα αναφέρει η «Μιλιέτ» στο ρεπορτάζ που παραθέτει, ο ΠΑΟΚ προσφέρει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σλοβάκου διεθνή μεσοεπιθετικού. Είναι μία ακόμη ένδειξη πως ο ΠΑΟΚ δεν θέλει δανεικούς, αλλά θέλει παίκτες να ανήκουν εξ΄ ολοκλήρου στο δυναμικό του. Η «Μιλιέτ» δεν αναφέρει, ποια είναι η απάντηση της διοίκησης της Φενερμπαχτσέ, στην πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πάντως από την αναφορά του θέματος, γίνεται σαφές πως στην Τουρκική ομάδα το συζητάνε. Όλα αυτά, Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές «πηγές» και χωρίς να υπάρχει αναφορά από στελέχη της Φενερμπαχτσέ για το θέμα Στόχ. 
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται πως για τον Σλοβάκο άσο, έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Γερμανία και την Αγγλία. Πάντως ο Στόχ θέλει ΠΑΟΚ κι αν τα βρουν οι δύο ομάδες στο οικονομικό, αυτό θα είναι το ιδανικότερο. 

Σχετικά άρθρα