Χαμός για τις θέσεις στο ΟΑΚΑ!

Πανικός επικράτησε πριν από το τρίτο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για τον αριθμό των μελών των «ερυθρόλευκων» στον πάγκο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει την ομάδα και να πηγαίνει στα αποδυτήρια. 

Με απρόοπτα ξεκίνησε η βραδιά στο ΟΑΚΑ! Ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσαν την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό. Μαζί τους ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας αλλλά και ο Χρήστος Σταυρόπουλος. 

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε για τον υπεράριθμο αριθμό των μελών στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς από τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ επιτρέπονται μόνο 22 άτομα στον πάγκο. Έτσι αποφασίστηκε οι παίκτες του Παναθηναϊκού να πάνε στα αποδυτήρια μέχρι να δοθεί μια οριστική λύση. 

Τελικά αυτή βρέθηκε. Ό,τι και αν συνέβαινε οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα έμεναν στον πάγκο, καθώς είχαν διαπίστευση. Ο γιατρός του Ολυμπιακού και ο μασέρ θα έβλεπαν το ματς από την φυσούνα, ώστε να βρίσκονται στον πάγκο και οι Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος. 

Σχετικά άρθρα