Ελληνική αρχή, ξένη συνέχεια

Η μεταγραφική ροή στον Παναθηναϊκό εξελίσσεται γοργά, όπως άλλωστε αναμένονταν λόγω της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο τέλος Ιουλίου. Επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου είναι να έχει στη διάθεσή του στην προετοιμασία τα περισσότερα κομμάτια του… παζλ και ο Νίκος Νταμπίζας δίνει μάχη με το χρόνο για να τα καταφέρει.

Μετά την απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου, ο δεύτερος νέος στην ομάδα αναμένεται να γίνει ο Γιώργος Καραγκούνης. «Νέος» βέβαια ως προσθήκη γιατί ο «Κάρα» ξέρει τον Παναθηναϊκό όσο ελάχιστοι. Η έλευση του Καραγκούνη προσθέτει βάθος στο ρόστερ του Τριφυλλιού, δεδομένου ότι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας έχει πλούσια εμπειρία, η οποία έως ένα βαθμό έλειψε φέτος από τους Πράσινους.

Μπορεί τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα να είναι Έλληνες, όμως η συνέχεια αναμένεται τελείως διαφορετική. Η προτίμηση είναι από το εξωτερικό. Εκεί έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι, ειδικά για τη θέση του κεντρικού αμυντικού με το βλέμμα να είναι στραμμένο από καιρό στην ισπανική αγορά.

Παράλληλα διατηρούνται ανοιχτά τα μέτωπα της παραμονής των Σίλντενφελντ, Αμπεΐντ αλλά και της επέκτασης συμβολαίου του Ζέκα . Ζητήματα από τα οποία θα εξαρτηθούν πολλά για τη μετέπειτα πορεία των μεταγραφών.

Σχετικά άρθρα