Ξεκίνησε το ταξίδι της Εθνικής! (video)

Ένα όμορφο ταξίδι ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής για την Εθνική μας ομάδα! Τελικός προορισμός της “γαλανόλευκης” αποστολής είναι η Βραζιλία και το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, με ενδιάμεσους σταθμούς την Πορτογαλία και τις Η.Π.Α.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, το οποίο θα τους μεταφέρει στη Λισαβόνα για τον φιλικό αγώνα με την Πορτογαλία (31/05) με τις ευχές όλων των Ελλήνων να τους συνοδεύουν για επιτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πριν από την αναχώρηση στο ξενοδοχείο Sofitel του αεροδρομίου η ΟΠΑΠ ΑΕ, χορηγός της ομάδας, αποχαιρέτισε τους παίκτες της Εθνικής και η αίθουσα στην οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μετατράπηκε σε… εξέδρα όταν φίλοι της “γαλανόλευκης” τραγούδησαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές του νέο σύνθημα “Στην Βραζιλία ήρθα”.

«Τις λέξεις τις παίρνει συνήθως ο αέρας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκινάμε το όνειρο και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Πάμε για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι έχω συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές. Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, πρόσθεσε:

«Είμαστε ευλογημένοι που πηγαίνουμε στη Βραζιλία κι ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ που είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο ποδόσφαιρο και την Εθνική».

Ο… βενιαμίν της Εθνικής, Στέφανος Καπίνο, είπε: «Είμαι περήφανος και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που είμαι στο ρόστερ της Εθνικής».

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Φαίνεται το κλίμα που υπάρχει. Πάμε για το όνειρο», συμπλήρωσε ο Φάνης Γκέκας.

Σχετικά άρθρα