Αρχική / More / Αθλητικά / Απαγόρευση εισόδου στον Λιανό!
Απαγόρευση εισόδου στον Λιανό! thumbnail

Απαγόρευση εισόδου στον Λιανό!

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε απαγόρευση εισόδου στον Ηλία Λιανό για δέκα ημέρες, αναφορικά με την αντίδρασή του στο τρίτο ματς της σειράς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ (30/05).
Για δέκα ημέρες, ο Ηλίας Λιανός δεν θα μπορεί να εισέλθει σε γήπεδα, καθως ο Αθλητικός Δικαστής, τόνισε ότι η ενέργειά του δυσφημεί το άθλημα. Παράλληλα ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλλε πρόστιμο στον Πανιώνιο, ύψους 3.850 ευρώ.
Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:
«1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλου) πρόστιμο 2.200,00€ με τον ΠΑΟΚ της 29-5-2014.
2. Επιβάλλεται
α) στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για ενέργεια του παράγοντός της κ. Η. Λιανού, με τρόπο που δυσφημεί το άθλημα, χρηματικό πρόστιμο 1.650,00 ΕΥΡΩ και
β) στον κ. Η. Λιανό παράγοντα της ως άνω ΚΑΕ, για ενέργειά του που δυσφημεί το άθλημα, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για δέκα (10) ημέρες για τον ως άνω αγώνα».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X