Φαβορί ο Ιβάνοβιτς για Λοκομοτίβ που θέλει και Κούπερ!

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία ενδιαφέρεται, επίσης, για τον Ντι Τζέι Κούπερ του ΠΑΟΚ!

Ο 57χρόνος Μαυροβούνιος προπονητής μετά από ενάμιση χρόνια αποχής από τους πάγκους, ύστερα από το «διαζύγιο» με την Μπασκόνια (ή Λαμποράλ Κούτσα σήμερα και Ταουγκρές παλαιότερα), στην οποία πέρασε παραπάνω από εννέα σεζόν από την καριέρα του (2000-5 και 2008 έως το μέσον της σεζόν 2012-13), θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο και είναι ο επικρατέστερος για να καθίσει στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η Λοκομοτίβ αναμένεται να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Εβγκένι Πασούτιν, ο οποίος την καθοδήγησε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές χρονιές.

Το κλίμα στο Κράσνονταρ έχει «βαρύνει» για τον Πασούτιν μετά τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προημιτελική φάση των πλέι οφ της VTB League, παρότι η Λοκομοτίβ είχε προηγηθεί με 2-0 στην σειρά. Αποκλεισμός που θέτει την ομάδα του Κράσνονταρ εκτός της διεκδίκησης μιας θέσης στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Η Λοκομοτίβ ενδιαφέρεται έντονα, επίσης, για τον Ντι Τζέι Κούπερ, τον 24χρόνο Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ, που έχει εντυπωσιάσει στην πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών στην Βοσνία, ο Κούπερ θα αποκτήσει βοσνιακό διαβατήριο για να αντικαταστήσει στην Εθνική ομάδα της χώρας τον Ζακ Ράιτ, τον πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού. Προπονητής της Εθνικής Βοσνίας έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό ο Ιβάνοβιτς!

Σχετικά άρθρα