Αρχική / Το πλάνο για τον Αρη
Το πλάνο  για τον Αρη   thumbnail

Το πλάνο για τον Αρη

Tο πλάνο του για την ΠΑΕ Άρης ανέλυσε ο Γιώργος Γαλανός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στη λύση της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, τονίζοντας πως ο Άρης θα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή μακριά από τα δικαστήρια και κάνοντας λόγο πως γνωρίζει ποιο είναι το ταβάνι του.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιώργος Γαλανός τόνισε: "Χαίρομαι που με τη συγκεκριμένη κίνηση έχουμε κάνει όλη την οικογένεια του Άρη να είναι σε εγρήγορση. Εμάς η θέση μας δεν είναι να πάμε στη Γ΄ Εθνική. Μακάρι να βρεθεί κάποιος και να πάμε στη Β`. Εμείς πήραμε μια θέση, την οποία δουλεύουμε δύο μήνες. Η πρόταση η δική μας έχει χρήματα, όραμα και άτομα τα οποία θα γίνουν γνωστά στη συνέχεια και δεν έχουν ασχοληθεί με διοικητικά τα τελευταία χρόνια".

Για την ισχύ της πρότασης του και το θέμα της εκκαθάρισης υποστήριξε: "Η απόφαση για την εκκαθάριση θα ληφθεί από τη ΓΣ των μετόχων. Δεν την κάνουν επίτηδες για να τρενάρουν τις εξελίξεις".

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να εμπλακεί με την ΠΑΕ στη Β΄ Εθνική, εφόσον βρεθούν και άλλοι άνθρωποι για να βάλουν χρήματα είπε: "Φυσικά, αλλά με την προοπτική της άμεσης επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα".

Για το θέμα των εκκαθαριστών δήλωσε: "Έχουμε έναν εκκαθαριστή και μιλάμε με τον δεύτερο".

Για την προοπτική του στην ΠΑΕ σχετικά με το μετοχολόγιο ήταν ξεκάθαρος επισημαίνοντας ότι: "Ξέρω το ταβάνι μου. Όταν δω ότι δεν μπορώ να πάω τον Άρη παραπάνω, θα παραιτηθώ".

Για το ποσό που θα διαθέσει στην ΠΑΕ Άρης και αν θα το ζητήσει πίσω σημείωσε: "Εγώ δεν θέλω χρήματα πίσω. Ό,τι βάλω, θα το διαθέσω στον Άρη. Την απόφαση για τη σύσταση νέας ΠΑΕ, όταν επιστρέψουμε στη Β`, θα την πάρει ο ΑΣ. Αυτός θα θέσει τους όρους. Είναι θέματα που θα τα αποφασίσει ο Ερασιτέχνης και όχι ο κ. Γαλανός".

Κι όσο για το αν θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης δεν έκρυψε πως: "Ναι, θέλω, αλλά ξέρω και το ταβάνι μου. Ας σταματήσουμε πλέον με τα νομικά και ας κάνουμε μια καινούργια αρχή. Ο κόσμος βαρέθηκε να ασχολείται με αυτά".


filathlos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X