Αραβίδης: «Είχα προτάσεις, προτίμησα ΑΕΚ»

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τον Τραϊανό Δέλλα και το πρωτάθλημα της Football League στο οποίο θα συμμετέχουν την επόμενη χρονιά οι κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος άσος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

Για το πρωτάθλημα της Football League:

“Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και αρκετά σκληρό. Είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίζει να παίζω μέχρι τώρα. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Δεν το συζητάμε αυτό”.

Για το άγχος που θα υπάρχει στην ομάδα:

“Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει άγχος. Μόνο πνεύμα για σκληρή δουλειά σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση, αλλά και στην προετοιμασία. Για να μεταφέρουμε αυτό που θέλει ο προπονητής και στο γήπεδο”.

Για τον Τραϊανό Δέλλα:

“Είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καλός προπονητής. Είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα α συνεργαστώ, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που θέλει να κοιτάει μπροστα. Ένας σύγχρονους προπονητής που χαίρομαι να συνεργάζομαι μαζί του”.

Για την απόφαση του να αγωνιστεί στην Football League:

“Είναι μια διαφορετική προοπτική στην καριέρα μου. Το είδα σαν σταθερό βήμα και είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω. Όταν συζητάς με μια τέτοια ομάδα, το γεγονός ότι θα αγωνιστείς σε χαμηλότερη κατηγορία δεν έχει μεγάλη σημασία. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Συγκρίνεις και βάζεις στην ζυγαριά. Είχα και άλλες προτάσεις από μεγάλες ομάδες. Εγώ ζύγισα τα πράγματα και αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ”.

Σχετικά άρθρα