Συνεχίζεται η συλλογή ειδών για την Σερβία

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή την ευαισθησία του απέναντι στους πλημμυροπαθείς της Σερβίας, με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης να συνεχίζεται όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:«Η διεξαγωγή ενός ακόμη αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στο PAOK Sports Arena, διαφοροποίησε τα αρχικά πλάνα και η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Σερβίας θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο, Κυριακή 1η Ιουνίου 2014.
Οι φίλαθλοι της ομάδας συνεχίζουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με κάθε τρόπο και όπως μπορεί ο καθένας. Με την απλή και ουσιαστική συνεισφορά τους, αφήνοντας τα είδη που ο καθένας μπορεί στην κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην μπουτίκ, με την δεύτερη και ιδιαίτερα σημαντική προσφορά του Πατέρα Χρήστου, την συμμετοχή χορηγών της ομάδας που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια αλλά και την ενεργή παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ και μελών συνδέσμων που βοηθούν στο… πακετάρισμα όλων αυτών των υλικών που θα πρέπει να μεταφερθούν στη Σερβία με συγκεκριμένες διαδικασίες και προϋποθέσεις.
Όπως φαίνεται και από τις συνοδευτικές φωτογραφίες, από νωρίς σήμερα (Σάββατο) το πρωί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μέλη συνδέσμων έχουν αναλάβει να πακετάρουν τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί σε πολύ μεγάλες ποσότητες στο «Παλατάκι».
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1η Ιουνίου για να συνδυαστεί με την διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος».

Σχετικά άρθρα