«Το πιο σημαντικό η συγκέντρωση των παικτών μας»

Με την μέγιστη δυνατή συγκέντρωση θα επιδιώξει να αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην αυριανή (1/6, 7.45 μ.μ., Novasports 2) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την τέταρτη για την σειρά των πλέι οφ για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο «Ιστορικός» μείωσε την περασμένη Πέμπτη (29/5) σε 2-1 το σκορ της σειράς και θέλει αύριο την νίκη στο «Παλατάκι» για να την φέρει πίσω στην Νέα Σμύρνη.

«Είναι το τέταρτο ματς της σειράς και, ασφαλώς, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, γιατί έχει το προβάδισμα στις νίκες και χρειάζεται μόνο μια για να τελειώσει την σειρά», σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής των «κυανέρυθρων». «Παίζει, επίσης, στο γήπεδο του και μπροστά στον κόσμο του». «Βέβαια, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, όπως σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, και το πιο σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα είναι η συγκέντρωση των παικτών μας», τόνισε ο κόουτς του «Ιστορικού».

«Οδηγός μας στον τέταρτο αγώνα θα είναι το ματς, που προηγήθηκε», επισήμανε ο Γιάννης Αθανασούλας, ο 27χρόνος φόργουορντ του Πανιωνίου και εξήγησε: «Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας με την καλή άμυνα μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό». «Η αποστολή μας είναι δύσκολη, γι’ αυτό απαιτείται συγκέντρωση για 40’ και προσήλωση στο πλάνο των προπονητών μας», υπογράμμισε ο Αθανασούλας.

Σχετικά άρθρα