Δυάδα από Βραζιλία, Αμερική

Η τριάδα των goal μας έσωσε χθες το βράδυ! Πέρασαν τα goal σε Μπάρτσα Β’ – Αλκορκόν (3-2), Ουέλβα – Κόρδοβα (1-1 στο 94’) και Ρεάλ Β’ – Σαμπαντέλ (2-1). Συνολική απόδοση 3,5. Από εκεί και πέρα, μας βγήκε ο «άσος» της Σάο Πάουλο (2-1 τη Μινέιρο στο 92’), αλλά «έσπασε» η Μιρανδές (έχασε 1-0 από τη Χέρκουλες). Επίσης, δεν πέρασαν η «βόμβα» της Σαμπαντέλ (1-2 στη Ρεάλ Β’) και η κόντρα των δύο μεγάλων φαβορί, Λα Κορούνια (νίκησε 1-0 τη Χαέν) και Εϊμπαρ (επιβλήθηκε 1-0 της Λούγκο).

 

192     ΓΚΡΕΜΙΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ     1      1,70

 

Πολύ καλή επιλογή εδώ είναι και το under του 1,55.

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερο.

 

Η Γκρέμιο δεν είναι από τις ομάδες που… τρελαίνεσαι να βλέπεις, αλλά ξέρεις ότι έστω και με 1-0 μπορεί να πάρει κάποια παιχνίδια. Ενα από αυτά είναι το αποψινό με την Παλμέιρας. Η λογική λέει ότι δεν θα φάει γκολ, αφού η ίδια είναι πολύ καλή αμυντικά (πέντε γκολ σε οκτώ αγώνες) και παράλληλα, πάσχει επιθετικά η αντίπαλός της. Προβληματίζει το γεγονός ότι παίζει υπέρ το δέον αμυντικά, μέσα στην έδρα της όμως, αναγκαστικά θα αλλάξει τακτική, καθώς οι οπαδοί της θέλουν να δουν και λίγο θέαμα.

 

Η Παλμέιρας μετράει δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ (0-2), υπάρχει γκρίνια στο εσωτερικό της, παραμένει με υπηρεσιακό στον πάγκο. Της έχουν στοιχίσει οι σημαντικές απουσίες στο κέντρο, καθώς λείπουν οι τρεις πιο ποιοτικοί παίκτες της (Βαλντίβια, Μεντιέτα και Ουέσλεϊ). Ζορίζεται ούτως ή άλλως στο γκολ, απόψε τη βλέπουμε να μένει στο μηδέν. Αμυντικά δέχεται κάτι παραπάνω από ένα σε κάθε ματς, οπότε το να χάσει με 1-0 σκορ μας ακούγεται απόλυτα φυσιολογικό.

 

197   ΣΙΚΑΓΟ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ   2       2,20

 

Πηγαίνουμε στο «2» για τους εξής λόγους:

 

1) Το Σικάγο ζορίζεται αρκετά μέσα στην έδρα του μέχρι τώρα (1-3-2 σε έξι αγώνες).

2) Παρουσιάζεται αρκετά προβληματικό στην άμυνα, είναι πολλά τα 21 γκολ που έχει δεχτεί σε έντεκα παιχνίδια μέχρι τώρα.

3) Εχει ορισμένες απουσίες οι οποίες του κόστισαν την προηγούμενη αγωνιστική με το Κολόμπους (0-2), κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και τώρα.

4) Το Λος Αντζελες πέρασε από το Σικάγο τρεις φορές στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις τους.

5) Μετράει δύο σερί νίκες, η επιστροφή του Ντόνοβαν από την Εθνική το ανέβασε αγωνιστικά, ενώ του εκτόξευσε και την ψυχολογία στα ύψη.

6) Ψάχνει να τρίποντο εκτός έδρας για να αφήσει πίσω του το σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη μακριά από το Λ.Α. Το Σικάγο ενδείκνυται για να πετύχει τον στόχο του. 

Σχετικά άρθρα