Εβδομάδα απαντήσεων

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στον Παναθηναϊκό με την προσοχή να είναι κυρίως στραμμένη σε τέσσερα μέτωπα.

Το πρώτο χρονικά αφορά τον Μεχντί Αμπεΐντ. Τη Δευτέρα ο ατζέντης του θα έχει συνάντηση με τους παράγοντες της Νιούκαστλ προκειμένου να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του αγγλικού συλλόγου. Επιθυμία του Αλγερινού είναι να ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο και να αποφύγει να μάθει το μέλλον του στις αρχές Αυγούστου όταν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Νιούκαστλ. Πρακτικά ο Αμπεΐντ προτιμάει τον Παναθηναϊκό, αφού γνωρίζει ότι στο Τριφύλλι υπολογίζεται. Εάν πάντως δεν εξελιχθεί καλά το ραντεβού, το πράγμα θα αρχίσει να ζορίζει για τον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο μέτωπο έχει να κάνει με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής θα δώσει μέσα στην εβδομάδα την απάντησή του, καθώς είναι επιθυμία του να ξεκαθαρίσει το μέλλον του προτού ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η απάντησή του θα είναι καταφατική.

Το τρίτο ζήτημα αφορά τον Κάρλος Ζέκα . Ο μάνατζερ του ήρθε σε επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, ζήτησε μια μικρή παράταση χρόνου προτού δώσει την απάντηση και υποσχέθηκε ότι στο τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Αθήνα για απευθείας συνομιλίες.

Το τέταρτο είναι ουσιαστικά το πιο απλό, αυτό που δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για την αποδέσμευση του Χρήστου Μπούρμπου. Η προσφυγή του εκδικάζεται τη Δευτέρα και αφού εξασφαλίσει την ελευθερία του από τον ΟΦΗ, θα ανακοινωθεί από το Τριφύλλι.

Σχετικά άρθρα