Λόγος στους πρωταγωνιστές

Χρειάστηκε η κατάσταση να φτάσει στα άκρα για να βγει κάτι θετικό για το Ελληνικό πόλο. Μετά την κόντρα και τον… πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ ΚΟΕ και των 11 διεθνών που απείχαν από την προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ο ΣΕΑΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης) ανακοίνωσε πως έγινε αποδεκτό το αίτημα του για εκπροσώπησή του στην συνάντηση των σωματίων της Α1 και της ομοσπονδίας, που θα αφορά στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. 
Τουλάχιστον μετά από όλη αυτή την ιστορία οι πρωταγωνιστές των πισίνων θα έχουν λόγο στο πρωτάθλημα που αγωνίζονται και αυτό αποτελεί αν μη τι άλλο μία καλή είδηση. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΑΥ:
«Πρώτη ιστορική επαφή μεταξύ ΚΟΕ και ΣΕΑΥΟ ΣΕΑΥ γνωστοποιεί ότι στη συνάντηση των 11 διεθνών με τον κ. Διαθεσόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟΕ έγινε προφορικώς αποδεκτό το αίτημα του συνδέσμου για εκπροσώπησή του στην επικείμενη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των σωματείων της Α1 και ομοσπονδίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση η οποία δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί χρονικά, έχει δημοσιοποιηθεί στον τύπο την 31η Μαρτίου ότι θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της σεζόν και υπό την αιγίδα της ΕΠΑΥ.Αναμένουμε την επίσημη συνάντηση με την ελπίδα ο ΣΕΑΥ να γίνει μόνιμο μέλος και στις μελλοντικές συναντήσεις για τις υπόλοιπες κατηγορίες και δεν έχουμε παρά να σημειώσουμε με χαρά την ιστορική αυτή πρώτη επαφή.Τέλος θα θέλαμε να προτρέψουμε τα μέλη του συνδέσμου, ενόψει της συμμετοχής μας στη συγκεκριμένη συνάντηση, να μας αποστείλουν εγγράφως στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση τις όποιες προτάσεις τους για την Α1 ανδρών και Α1 γυναικών μέχρι και τις 15 Ιουνίου».
 
//

Post by ΣΕΑΥ.

Σχετικά άρθρα