Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Κάρολε, έχεις γραμματέα που έχει στη φυλακή πατέρα και αδελφό;
Κάρολε, έχεις γραμματέα που έχει στη φυλακή πατέρα και αδελφό; thumbnail

Κάρολε, έχεις γραμματέα που έχει στη φυλακή πατέρα και αδελφό;

Αν είναι αλήθεια γιατί την κρατάς; Δεν φοβάσαι μην σε εκθέσει; Δεν φοβάσαι μην αρχίσει και μιλάει για ό,τι βλέπει και ό,τι ακούει στο Προεδρικό Μέγαρο;

ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ότι στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, υπηρετεί μια κυρία της οποίας ο πατέρας και ο αδελφός έχουν συλληφθεί και βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενοι για απάτες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του Δημοσίου χρήματος.


Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε την προσωπική εντιμότητα του κ. Παπούλια, η εφημερίδα μας είναι υποχρεωμένη, όχι μόνο να φέρει στη δημοσιότητα την παραπάνω καταγγελία αλλά και να την ερευνήσει σε βάθος, γιατί στις σημερινές τραγικές στιγμές που ζουν η χώρα και ο λαός μας, η κοινή γνώμη θα πρέπει να τα γνωρίζει όλα για να μπορεί να αποφασίζει σωστά.


Η υπόθεση αυτή θα πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος και εάν η καταγγελία είναι σωστή, οφείλουν κάποιοι από τους υπευθύνους της Προεδρίας της Δημοκρατίας να εξηγήσουν στο λαό, πώς και γιατί μια γυναίκα με τόσο βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό δεν μετατέθηκε αμέσως, μόλις ξέσπασε το μεγάλο αυτό σκάνδαλο, σε άλλη υπηρεσία, αλλά αφέθηκε να εργάζεται σ΄ έναν χώρο, στον οποίον ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος βλέπει, ακούει ή ακόμα και διαχειρίζεται υποθέσεις ύψιστου εθνικού συμφέροντος, τη στιγμή που ο πατέρας και ο αδελφός της βρίσκονται στη φυλακή – και κατηγορούνται για τόσο βαριά εγκλήματα και μάλιστα σε βάρος του δημόσιου χρήματος – οπότε είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν εκβιασμοί με ό,τι αυτό συνεπάγεται…


Η Προεδρία της Δημοκρατίας για να προστατεύσει το κύρος της και τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου θα έπρεπε αμέσως μόλις αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο να έστελνε κατευθείαν την εν λόγω υπάλληλο στον… Κυριάκο Μητσοτάκη για να την ενέτασσε στην… κινητικότητα όπως έχει εντάξει εντελώς άδικα και χιλιάδες άλλους δημόσιους υπαλλήλους, των οποίων οι πατεράδες και τα αδέλφια δεν βρίσκονται ούτε στον Κορυδαλλό και δεν κατηγορούνται με τόσες βαριές κατηγορίες.


Σύμφωνα με την εφημερίδα "τεράστιο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο, που εκθέτει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, συνιστούν οι ισχυρές διαπλοκές της οικογένειας Φλώρου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, για υπεξαίρεση 270 εκατομμυρίων ευρώ από τη ΔΕΗ και το ελληνικό Δημόσιο".


Κontranews.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X