Επαγγελματική στήριξη στους ανέργους ο Παναθηναϊκός

Τη σύναψη συμφωνίας με Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης για την επαγγελματική κατάρτιση άνεργων φιλάθλων του ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός μέσω του Σωματείου Φίλων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προχωρά σε μία ακόμη κοινωνική δράση με στόχο τη στήριξη, την καθοδήγηση και την επαγγελματική κατάρτιση των ανέργων φιλάθλων του.

Σε συνέχεια της χορήγησης δωρεάν εισιτηρίων για ανέργους στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε συνεργασία με την adidas, είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε τη σύναψη μιας ακόμα διμερούς σχέσης συνεργασίας με επίκεντρο τους ανέργους φίλους, αυτή τη φορά με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ.

Όλοι οι άνεργοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μαζί με τα Μέλη της Συμμαχίας που ανήκουν στην ηλικιακή βαθμίδα που ορίζουν οι Προσκλήσεις/Προκηρύξεις, μπορούν να προσέλθουν σε ένα από τα παραρτήματα που διαθέτει η «Ευρωπρόοδος» (σε Λάρισα, Τρίκαλα, Κόρινθο και Αθήνα) προκειμένου να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται και ν’ αποκτήσουν χρονική προτεραιότητα στην αίτησή τους.

Κάθε άνεργος που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον, εφ’ όσον επιλεγεί βάσει των κριτηρίων που περιγράφεται στην εκάστοτε Πρόσκληση/Προκήρυξη, θα εγγραφεί σε «Μητρώο Ωφελουμένων» και θα δικαιούται την «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας», η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να λάβει υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (θεωρία και πρακτική).

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της Συμμαχίας κ. Ιωάννης Αλαφούζος ανέφερε σχετικά:

«Αντιλαμβανόμαστε τον Παναθηναϊκό ως μια μεγάλη οικογένεια και γι’ αυτό προσπαθούμε να στηρίξουμε τον κόσμο που πλήττεται από την ανεργία. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Συμμαχία προσφέρει μια νέα εργασιακή ευκαιρία που στις ημέρες μας είναι υπερπολύτιμη».

Ωφελούμενοι από τη συνεργασία αυτή είναι όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με τα εγγεγραμμένα μέλη στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την περίοδο 2014/5 ν’ απολαμβάνουν αυξημένα προνόμια.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα είναι να έχουν κάρτα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ σε ισχύ.

Σχετικά άρθρα