«Γιατί να μην πάμε κόντρα στην παράδοση»;

«Γιατί να μην πάμε κόντρα στην παράδοση φέτος», αναρωτήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης εν όψει του αυριανού (4/6, 7.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) πέμπτου τελικού της Α1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Το σκορ των τελικών πλέον είναι στο 2-2 και με εξαίρεση το δεύτερο ματς που κερδίσαμε εύκολα στο ΣΕΦ, όλα τα υπόλοιπα είναι κλειστά σε σκορ και κρίνονται στις λεπτομέρειες», παρατήρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής των «ερυθρόλευκων» και τόνισε: «Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι αύριο παρά το γεγονός πως  ότι ψυχολογικά έχουν αντιστραφεί οι συνθήκες. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου».

 «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε υπέρ μας την παράδοση, αλλά γιατί να μην πάμε κόντρα στην παράδοση φέτος», αναρωτήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο 24χρόνος γκαρντ του Ολυμπιακού και παραδέχθηκε πως: «Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα καθώς στον τέταρτο τελικό χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο». «Ξέρουμε ότι στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας, αλλά πλέον θα πάμε στο ΟΑΚΑ να τα δώσουμε όλα», υποσχέθηκε ο Μάντζαρης και επισήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

 

Σχετικά άρθρα