Αρχική / Υγεία / Ουρολογία / Έχω έντονο πόνο κατά την σεξουαλική επαφή. Τι μπορώ να κάνω;
Έχω έντονο πόνο κατά την σεξουαλική επαφή. Τι μπορώ να κάνω; thumbnail

Στέλιος, 23 ετών

Έχω έντονο πόνο κατά την σεξουαλική επαφή. Τι μπορώ να κάνω;Ρωτά ο αναγνώστης μας Στέλιος Ν.

 


Με πολύ θάρρος σας γράφω για το πρόβλημα μου που έχω από την ημέρα  που ανδρώθηκα .Κατά την σεξουαλική επαφή(η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη πλέον)έχω πόνο στην βαλανο. Πονος που είναι αρκετά έντονος ώστε να μην έχω εκσπερματώσει ακόμα κατά την επαφή, αφού από τον πόνο χαλαρώνω και μου φεύγει η ερωτική επιθυμία. Ο πόνος απλά ελαττώνετε με τα λιπαντικά.Δεν πάσχω από φίμωση ούτε από βραχύ χαλινό (έχω εξετασθεί από ουρολόγο εδώ στην πόλη μου, Επαρχία) Το πετσάκι καλύπτει συνεχώς την βάλανο στο εσώρουχο διαφορετικά με ενοχλεί πάρα πολύ.Σε αυτή την περίπτωση έχω πρήξιμο αριστερά και δεξιά στο πετσάκι που βρίσκετε στο χαλινό. Αν το πετσάκι καλύπτει την βάλανο εκσπερματώνω κανονικά (μόνος μου).Κατά την σεξουαλική πράξη αυτό δεν είναι εύκολο .Τελειώνοντας να πω ότι έχω παρατηρήσει μια διχρωμία στη βάλανο και κάτι σαν ξηροδερμία και ένα είδος ξεφλουδίσματος. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

 

Απαντάει ο χειρουργός ουρολόγος Θάνος Παλλαντζάς

 


Αγαπητέ,

 

Η βαλανοδυνια συνήθως προέρχεται απο μηχανικά προβλήματα του δέρματος. Θα σας προτείναμε εξέταση από Ανδρολογο ώστε να σας σωθεί μόνιμη λύση.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X