Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Μα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει: Πόσο ο Χουάν Κάρλος μοιάζει στον Μητσοτάκη και άλλες απίστευτες ομοιότητες
Μα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει: Πόσο ο Χουάν Κάρλος μοιάζει στον Μητσοτάκη και άλλες απίστευτες ομοιότητες thumbnail

Μα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει: Πόσο ο Χουάν Κάρλος μοιάζει στον Μητσοτάκη και άλλες απίστευτες ομοιότητες

Είναι αυτές που οι στιγμές που χαλαρώνεις μπροστά στην τηλεόραση, μαζί με παρέα και ξαφνικά κάποιος φωνάζει: Μα κοίτα τον! Δεν είναι φτυστός ο…" Και έτσι είναι. Αρχίζει η ανάλυση των χαρακτηριστικών, τα αστεία, η επίκληση των σημειολογικών αφετηριών κάθε σύμπτωσης, οι αναλύσεις. Δυο τέτοιες στιγμές αντικρίσαμε και ξεχωρίσαμε με ήρωες τον Χουάν Κάρλος, τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο της 17 Νοέμβρη, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον ηλικιωμένο που πρωταγωνιστεί σε μια από τις διαφημίσεις για την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ.

Βεβαίως είναι αλήθεια, το πέρασμα της ηλικίας σε κάποιους άντρες με κοινή κατατομή προσώπου και απόχρωση δέρματος, συχνά οδηγεί σε μια ομοιότητα έπειτα από κάποια ηλικία.  Ετσι, όταν είδαμε τον Χουάν Κάρλος τις προάλλες στο τηλεοπτικό του διάγγελμα όπου ανακοίνωσε την παραίτησή του, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναφώνησαν ότι είναι φτυστός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Η αλήθεια είναι πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1918 και ο Χουάν Κάρλος ακριβώς είκοσι χρόνια αργότερα το 1938, όμως η ομοιότητα είναι εμφανής.
Αλλά και η ιδιαίτερη διαφήμιση του ΟΠΑΠ που υποστηρίζει την Εθνική Ομάδα, με την όχι τόσο ιστορική όσο κυρίως συναισθηματική αναδρομή ενός Ελληνα στη σχέση του με την Εθνική, έχει ως ήρωα έναν άντρα που θυμίζει πολύ έναν πρωταγωνιστή της ειδησεογραφίας επί μακρόν: Τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, αρχηγό της 17 Νοέμβρη. 

Στιγμές της καθημερινότητας όπως αυτές πάντα επιδιώκουμε ακόμη και στο δρόμο : Μα αυτός κάποιον μου θυμίζει!


Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X