Στις 14/6 το «3 on 3» της GBA

Η αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα σπουδαιότερα μπασκετικά event του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει. Η Greek Basketball Academy διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» Streetball που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου, στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η GBA ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να παίξουν μπάσκετ και να διαγωνιστούν σε παιχνίδια με αστέρια του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές από 6 ως 96 ετών!
Η φετινή διοργάνωση θα έχει μια σημαντική καινοτομία αφού για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το online ranking system όπου ο καθένας θα μπορεί να βλέπει τις επιδόσεις του αλλά και την κατάταξη του στους αγώνες Streetball της GBA. Επίσης όποιος επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει φωτογραφίες, βίντεο και τα σκορ των αγώνων του και παράλληλα να ανεβαίνει στην κατάταξη ανάλογα με τα αποτελέσματα του στους αγώνες.   
Λεπτομέρειες και ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα της GBA που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το τουρνουά «3 on 3 Streetball» (www.gbastreetball.gr).
Σε περιμένουμε στις 14 Ιουνίου, στις 8:45 το πρωί, στο Ποσειδώνιο!
Έλα και παίξε με τους πρωταθλητές στο μεγαλύτερο τουρνουά «3on3» της πόλης!

Σχετικά άρθρα