Πήρε Τσαν η Λίβερπουλ

«Επένδυση» για το μέλλον έκανε η Λίβερπουλ, καθώς απέκτησε τον Εμρέ Τσαν, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λεβερκούζεν. Η διοίκηση των «ασπιρινών» έανε γνωστό ότι ο 20άχρονος μέσος έκανε χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης, η οποία υπήρχε στο συμβόλαιό του, προκειμένου να αποχωρήσει από την Μπάγερ και να ενταχθεί στο δυναμικό του αγγλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με τη γερμανική ομάδα, ο νεαρός άσος, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, αποδέχθηκε την πρόταση της Λίβερπουλ και θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της νέας ομάδας του από την 1η Ιουλίου. Μιλάμε για παίκτη που έχει τουρκική καταγωγή και «μετακόμισε» το 2013 στη Λεβερκούζεν, προερχόμενος από την Μπάγερν Μονάχου! Γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη…

«Ο Εμρέ Τσαν εξελίχθηκε ως παίκτης πολύ γρήγορα τους τελευταίους 12 μήνες στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και θα θέλαμε να τον κρατήσουμε», ανέφερε σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Μίκαελ Σάντε, και συμπλήρωσε: «Η ρήτρα αποδέσμευσης είναι, όμως, μέρος του συμβολαίου του. Επομένως, του ευχόμαστε μεγαλύτερη εξέλιξη και επιτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ».

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι έχει επιτευχθεί κατ’ αρχήν συμφωνία για την απόκτηση του νεαρού παίκτη, ο οποίος είχε την τελευταία σεζόν 29 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα και τρία τέρματα.

Σχετικά άρθρα