Ροντρίγκεζ: «Προσοχή στην Ελλάδα»

Με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να έχει αποχωρήσει, η Κολομβία συνεχίζει την προετοιμασία της για τα τελικά του Μουντιάλ, και οι διεθνείς της παίκτες σκέφτονται τον αγώνα με την Ελλάδα… Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Τζέιμς Ροντρίγκεζ, ο οποίος μίλησε για την εθνική μας και γενικότερα για τον όμιλό μας. Στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά της Ελλάδας, ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιτίθεται στον αγωνιστικό χώρο!     

«Είμαστε θλιμμένοι από την απουσία του Φαλκάο. Δεν πρέπει όμως να το σκεφτόμαστε άλλο και να επικεντρωθούμε στην Ελλάδα. Πρέπει να προπονηθούμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την Βραζιλία», τόνισε ο άσος της Μονακό!

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται μεγαλύτερη ευθύνη στην επίθεση λόγω της απουσίας του Φαλκάο, υπογράμμισε: «Η ευθύνη που μας βαραίνει είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν είναι μόνος μου. Η επίθεσή μας δεν θα αλλάξει. Εκτός από τον Φαλκάο υπάρχει ο Γκουτιέρεζ, ο Μαρτίνεζ και ο Μπάκα. Όλοι τους είναι καλοί παίκτες και ηγέτες στις ομάδες που παίζουν».

Στο τέλος μίλησε γενικότερα για τον όμιλο και τόνισε: «Ο όμιλός μας έχει τρεις καλές ομάδες, με πολλούς παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή αμυντικά, η Ιαπωνία είναι πολύ γρήγορη, ενώ η Ακτή Ελεφαντοστού είναι δυνατή. Η Ελλάδα είναι μία ομάδα που τις αρέσει να έχει στην κατοχή της την μπάλα και να επιτίθεται με ταχύτητα».

Σχετικά άρθρα