Αρχική / More / Celebrity news / Κρητικός γάμος για τον υιό Παπανδρέου και την Πωλίνα
Κρητικός γάμος για τον υιό Παπανδρέου και την Πωλίνα  thumbnail

Κρητικός γάμος για τον υιό Παπανδρέου και την Πωλίνα

Ήρθε η στιγμή για το γάμο … της χρονιάς, του Ανδρέα Παπανδρέου junior και της Πωλίνας Πατραμάνη! Η αναγγελία γάμου έχει ήδη δημοσιευτεί στον τύπο, όπως προβλέπεται από το νόμο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να επισπεύδει το γάμο του. Λίγους μήνες μετά τους αρραβώνες, στη Χερσόνησο, ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, κι αφού οι δύο οικογένειες γνωρίστηκαν, το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, Ανδρέας και Πωλίνα, πρόκειται να επιλέξουν και πάλι την περιοχή της Χερσονήσου για το γάμο τους, γεγονός που σημαίνει ότι για άλλη μια φορά τα "φώτα" θα πέσουν στο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο γάμος να γίνει σε χώρο της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας όπου ο γόνος της μεγάλης πολιτικής οικογένειας και η Κρητικιά βολεϋμπολίστρια γνωρίστηκαν, όπου θα μπορούν να αποφύγουν και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του τόπου, "δείχνει" και το "ύφος" του γάμου, από τον οποίο δεν είναι δυνατόν να λείπουν τα παραδοσιακά έθιμα και οι τοπικές γεύσεις.


Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X