Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Δωρεάν Ίντερνετ στους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος
Δωρεάν Ίντερνετ στους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος  thumbnail

Δωρεάν Ίντερνετ στους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος

Δωρεάν σύνδεση στο Internet για 12 μήνες, αλλά και εκπαίδευση για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή θα έχουν οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, όπως προβλέπει η νέα δράση του υπουργείου Υποδομών.


Η δράση θα ξεκινήσει…


άμεσα μέσα στον Ιούλιο σε 8 περιφέρειες της χώρας (Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης).


Χθες ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών, Ταχυδρομείων και Ψηφιακής Σύγκλισης Μενέλαος Δασκαλάκης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της νέας δράσης για όλες τις οικογένειες / νοικοκυριά, οι οποίες είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος.Με απλές διαδικασίες και τη χρήση ενός κουπονιού "Ψηφιακής Αλληλεγγύης", το οποίο θα ανταλλάσσεται σε όποια από τις επιχειρήσεις συνεργασθούν με τη δράση, οι δικαιούχοι θα έχουν την δυνατότητα:


Να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο για 12 μήνες


Να αποκτήσουν βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο και εξοικείωσης με τους Η/Υ (PC ή Tablet)


Να εκπαιδευτούν στο χώρο τους σε βασική χρήση του Η/Υ και του διαδικτύου από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X