Έπαιξαν ποδόσφαιρο στο «Παλατάκι»! (vid)

Με έναν διαφορετικό αγώνα είπαν «αντίο» στη φετινή επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπάθησαν να δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες!

Στο μεγάλο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, συμμετείχαν όσοι παίκτες της ομάδας ήταν στη Θεσσαλονίκη (όλοι δηλαδή, εκτός του Ντι Τζέι Κούπερ που είχε ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα του, του Λεωνίδα Κασελάκη που μετέβη στην Αθήνα και του Μιχάλη Λιάπη που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών), μέλη του τεχνικού επιτελείου, αλλά και της διοίκησης.

Το παιχνίδι έληξε (παραδοσιακά) ισόπαλο με το εντυπωσιακό σκορ 6-6 και κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου την παράσταση έκλεψαν ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο σύμβουλος Άρις Καρακούσης που πέτυχε ένα καθοριστικό πέναλτι. Ο αρχηγός της ομάδας τα έκανε όλα. Κινήθηκε σαν βιρτουόζος του ποδοσφαίρου στο γήπεδο, όταν χρειάστηκε πήρε το νόμο στα χέρια του και μοίρασε κίτρινες και κόκκινες κάρτες, είχε το μυαλό του στους δυο γιους τους που συμμετείχαν με διαφορετικούς ρόλους στον αγώνα, προσέφερε πρώτες βοήθειες σε δύο μικροτραυματισμούς και στη διαδικασία των πέναλτι κατέβασε τα ρολά, αποκρούοντας τρία πέναλτι!

Ο Γκόραν Βουτσίτσεβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με τρία γκολ, ο Γιώργος Μπόγρης έδωσε προσωπικό σόου, παίζοντας ποδόσφαιρο και κάνοντας ταυτόχρονα περιγραφή του αγώνα, ενώ με έναν μαγικό τρόπο, ενώ συμμετείχε στην ομάδα που ηττήθηκε, την ώρα των πανηγυρισμών ήταν ο πρώτος που κράτησε στα χέρια του το τρόπαιο!

Οι συνθέσεις…
ΝΙΚΗΤΕΣ: Χαραλαμπίδης (1) και υιός Λευτέρης (1), Τσόχλας (1), Μαργαρίτης (2), Πέιν (1), Τσουκαλάς, Καρακούσης και Κωνσταντινίδης.
ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ: Μπόγρης (1), Τσαϊρέλης, Καλλές, Δέδας, Βουτσίτσεβιτς (3), Βαλλιάνος (1), Βασιλείου (1) και Καραμπέρης.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό το διακριτικό βλέμμα του Σούλη Μαρκόπουλου και την επιτήρηση του συνεργάτη του Παντελή Μπούτσκου, ενώ σε ρόλο θεατών ήταν ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Τέλης Ζουρνατσίδης, που επιμελήθηκε και το «μπάμπεκιου» με το οποίο ολοκληρώθηκε η βραδιά και η σεζόν!

 

Σχετικά άρθρα