Από το Λονδίνο στην… κάλπη του ΕΣΑΚΕ!

Από το Λονδίνο άρχισε η κόντρα του Γιώργου Χαλβατζάκη με τον μεγαλομέτοχο του Ρεθύμνου Κωστή Ζομπανάκη που θα καταλήξει στην «κάλπη» του ΕΣΑΚΕ την επόμενη Δευτέρα (16/6)!

Στο περιθώριο του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας της περασμένης σεζόν, που έγινε στο Λονδίνο με τον Ολυμπιακό να κατακτά για δεύτερη σερί σεζόν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης, ο Ζομπανάκης, μεγαλομέτοχος του Ρεθύμνου και πρώην ιδιοκτήτης των Λόντον Τάουερς, ζήτησε από τον απερχόμενο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη να του αναθέσει αποκλειστικά την διεύθυνση του τμήματος μάρκετινγκ της Λίγκας. Ο Χαλβατζάκης θεώρησε παράλογο το αίτημα του Ζομπανάκη και αρνήθηκε.

Από τότε οι σχέσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ και του μεγαλομετόχου του Ρεθύμνου «πάγωσαν» και οι πληροφορίες θέλουν τον Ζομπανάκη να παρότρυνε εδώ και καιρό τον συνεργάτη του στην κρητική ομάδα Γιώργο Μαμαλάκη να διεκδικήσει – όπως και θα γίνει – την προεδρία της Λίγκας στις εκλογές, που ορίστηκαν για την επόμενη Δευτέρα (16/6).

Στην φωτογραφία ο Γιώργος Μαμαλάκης (αριστερά) και ο Γιώργος Χαλβατζάκης (δεξιά) με τον Αργύρη Πεδουλάκη στην μέση από παλαιότερη φιλανθρωπική εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ.

Σχετικά άρθρα