Με το… ζόρι, 1-0 η Βραζιλία (video)

Η Βραζιλία πέτυχε την 2η νίκη της στα φιλικά της πριν από το Μουντιάλ, αλλά μετά το 4-0 με τον Παναμά, επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Σερβίας στο Σάο Πάολο… Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Χουλκ, δοκάρι νωρίτερα για την φιλοξενούμενη!

Η «σελεσάο» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και είναι χαρακτηριστικό πως στο «Μουρουμπί» με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ακούστηκαν αποδοκιμασίες. Με την Βραζιλία να έχει προβλήματα στην άμυνά της, ειδικά στα «στημένα»!

Τελικά, το 1-0 έγινε με τέρμα του Φρεντ (σκόραρε πεσμένος) στο 58’, μετά από μπαλιά του Τιάγκο Σίλβα! Στη συνέχεια το ματς απέκτησε ρυθμό, με την Σερβία να έχει δοκάρι στο 71’ σε κεφαλιά του Γιόγοτς, από σέντρα του Κολάροφ από αριστερά…     

Στο 74’ ο Χουλκ έφυγε μόνος του στην επίθεση από κάθετη μπαλιά, «έσκαψε» την μπάλα και σκόραρε, αλλά λανθασμένα δεν μέτρησε το γκολ, καθώς ο βοηθός… σήκωσε οφσάιντ! Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν άλλαξε κάτι…

Οι συνθέσεις
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες (71’ Μαϊκόν), Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο (74’ Μάξουελ), Λουίς Γκουστάβο, Όσκαρ (46’ Γουίλιαν), Παουλίνιο (64’ Φερναντίνιο), Χουλκ, Νεϊμάρ (84’ Μπερνάρντ), Φρεντ (74’ Τζο)
ΣΕΡΒΙΑ: Στόικοβιτς (88’ Λούκατς), Κολάροφ, Ιβάνοβιτς, Μπάστα (85’ Βουλίσεβιτς), Ν. Τόζιτς, Γιόγιτς, Μάτιτς, Πέτροβιτς (85’ Μρντίγια), Τάντιτς (69’ Ζ. Τόζιτς), Μάρκοβιτς, Μίτροβιτς (82’ Τζόρτζεβιτς).

Σχετικά άρθρα