Μπάτον: «Έχω πολλά να δώσω ακόμα»

Με το Γκραν Πρι του Καναδά να είναι προ των πυλών (08/06) ο Τζένσον Μπάτον έδωσε συνέντευξη που αφορούσε στο μέλλον του στη Φόρμουλα 1. Ο Βρετανός πιλότος τη ΜακΛάρεν είπε πως η συνεργασία του με την ομάδα είναι πολύ καλή και πως θέλει να συνεχίσει και στο μέλλον.

«Δεν γίνεται πρόοδος αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Έχουμε ξοδέψει 4 καλά χρόνια ήδη, βρισκόμαστε στον 5 χρόνο της συνεργασίας μας και θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες συζητήσεις. Έχουμε άλλα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για το μέλλον»

Όσον αφορά το μέλλον της καριέρας του δήλωσε πως: «Ακόμα νοιώθω πολύ νέος, είμαι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ και έχω μεγάλη εμπειρία. Είμαι σε πολύ καλή θέση και έχω πολλά να δώσω ακόμα στην Φόρμουλα 1. Δεν βλέπω να τελειώνει η καριέρα μου.  Εδώ θέλω να βρίσκομαι στο μέλλον. Σίγουρα στον κόσμο η χρονιά δεν φαίνεται πολύ καλή, φαίνεται να είναι μια από τα ίδια με πέρυσι, όμως δεν είναι έτσι. Είναι πολύ διαφορετική. Η αίσθηση του μονοθεσίου είναι πολύ καλύτερη και βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Όταν έχει συνηθίσει να μάχεσαι για νίκες είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση. Χρειάζεται χρόνος, τα πράγματα δεν αλλάζουν μέσα σε μία νύχτα, ακόμα κι όταν πιέζεις πολύ σκληρά»

Σχετικά άρθρα