Στην Αγορά του ΟΑΚΑ η Εθνική Νέων Γυναικών (vid)

Στην Αγορά του ΟΑΚΑ βρέθηκε το μεσημέρι η εθνική Νέων Γυναικών όπου έδωσε το παρών στο Trophy Tour που διοργανώνει η FIBA ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και το προπονητικό τιμ είδαν τα εκθέματα που βρίσκονται εκεί από το μουσείο της FIBA, φωτογραφήθηκαν με το κύπελλο, ενώ έδειξαν και τις ικανότητες τους παίζοντας μπάσκετ στο γήπεδο που έχει φτιαχτεί στο χώρο της Αγοράς.
Η αρχηγός της εθνικής Νέων Γυναικών Βασιλική Τάρλα τόνισε: «Είναι τιμή για εμάς ως εθνική ομάδα Νέων Γυναικών που δίνουμε το παρών σε αυτή την εκδήλωση. Ήταν πολύ ωραία τα εκθέματα που είδαμε από το μουσείο της FIBA και φυσικά ευχόμαστε τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτριές μου καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα των Ανδρών στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας».
Όσον αφορά στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος η Βασιλική Τάρλα ανέφερε: «Προπονούμαστε σκληρά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μέσα στο παρκέ υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Βελισσαράκου και του συνεργάτη του Κυριάκου Αράπη. Σε λίγες ημέρες φεύγουμε για φιλικά παιχνίδια στη Βουλγαρία όπου εκεί θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματισμούς, περιμένουμε και την Αννα Νίκη Σταμολάμπρου και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το καλύτερο δυνατό».

 

Σχετικά άρθρα