Με Κούπερ η προεπιλογή της Βοσνίας

Ο Ντι Τζέι Κούπερ απέκτησε πρόσφατα διαβατήριο Βοσνίας και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον ανακοίνωσε στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της χώρας.

Ο ομοσπονδιακός κόουτς της Βοσνίας και πιθανότατα και ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανακοίνωσε τα 23 ονόματα παικτών που συμπεριλαμβάνονται στην προεπιλογή της Βοσνίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015. Ανάμεσα τους είναι ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Ντι Τζέι Κούπερ, αλλά και ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Ζακ Ράιτ. Βεβαίως, μόνο ένας «νατουραλιζέ» έχει δικαίωμα συμμετοχής και αυτός θα είναι ο Ντι Τζέ Κούπερ.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ντούσκο Ιβάνοβιτς:
Γκόρντιτς (Τσεντέβιτα), Κούπερ, Αντάμοβιτς (Πλοέστι), Κνέζεβιτς (Ιγκόκεα), Πάσαλιτς (Σαλόν), Ράιτ (ΠΑΟ), Ντέντοβιτς (Μπάγερν), Σούταλο (Ζαντάρ), Πέρσιτς (Σιρόκι), Μίτροβιτς (Μοντεγκρανάρο), Γκάγιτς (Όστιν). Γιότσιλο (Ιγκόκεα), Βράμπατς (Σαράγεβο), Μπούτζα (Σαράγεβο), Τελέτοβιτς (Νετς) Τόντιτς (Μπρίντιζι), Χαλίλοβιτς (Ζάγκρεμπ), Σουλειμάνοβιτς (Μπαρτσελόνα 2), Αλιμπέγκοβιτς (Στέλα Ατζούρα), Κικάνοβιτς (Ενισέι), Στιπάνοβιτς (Τραμπζονσπόρ), Άλμπιανιτς (Μπόρατς Τσάτσακ), Νούρκιτς (Τσεντέβιτα).

 

 

Σχετικά άρθρα