Νίκη με… έκπληξη η Αργεντινή (video)

Η Αργεντινή επικράτησε 2-0 της Σλοβενίας στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12ο λεπτό ο Ρίκι Άλβαρες, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 76′ ο Μέσι, ο οποίος είχε περάσει περίπου 20 λεπτά πριν ως αλλαγή στη θέση του Λαβέτσι.
Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο του 18χρονου Εμανουέλ Μαμάνα, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Χαβιέρ Μασεράνο. Δεν είναι βέβαια στην αποστολή για το Μουντιάλ, ενώ έχει μόνο μία συμμετοχή με την Ρίβερ Πλέιτ και αυτήν ως αλλαγή τον περασμένο Φεβρουάριο! Μάλιστα, ο ατζέντης του τον πήρε μόλις χθες τηλέφωνο για να τον ενημερώσει να παραστεί στις 10 το πρωί στη προπόνηση της εθνικής!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ρόχο, Μπασάντα, Φ. Φερνάντες, Α. Φερνάντες (58’ Γκάγκο), Πέρες, Μπίλια (14’ Καμπανιάρο), Άλβαρες, Μασεράνο (77’ Μαμάνα), Ροντρίγκες (58’ Μέσι), Λαβέτσι (58’ Αγουέρο)ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Μπέλετς, Τζόκιτς, Σέζαρ (88’ Μπάλαζιτς), Μπρέτσκο, Ίλιτς (46’ Σάμαρτζιτς), Ρότμαν, Ίλισιτς (46’ Πέτσνικ), Κούρτιτς, Στεφάνοβιτς (82’ Μερτέλι), Κιρμ, Νοβάκοβιτς (88’ Φίρερ).

Σχετικά άρθρα