Στο Αρακαζού η Εθνική!

Η “οδύσσεια” της Εθνικής μας ομάδας έλαβε τέλος. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έφτασε στις 13:30 (τοπική ώρα) με πτήση από το Σάο Πάολο στο Αρακαζού, πόλη η οποία αποτελεί το ορμητήριο της “γαλανόλευκης” για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείo Radisson προκειμένου να ξεκουραστούν από την ταλαιπωρία που υπέστησαν μετά από την πολύωρη καθυστέρηση της πτήσης από τη Νέα Υόρκη στη χώρα του καφέ. 

Για τις 18:30 (00:30 ώρα Ελλάδας) ήταν προγραμματισμένη προπόνηση, η οποία όμως τελικά δεν θα διεξαχθεί λόγω της κούρασης των διεθνών. Έτσι λοιπόν, η προετοιμασία της Εθνικής για το πρώτο ματς των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Κολομβία θα ξεκινήσει την Δευτέρα. 

Έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο θα καταλύσει η ελληνική αποστολή κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βραζιλία, βρέθηκαν αρκετά παιδιά για να υποδεχτούν την ομάδα φορώντας μπλουζάκια τα οποία έγραφαν “Καλώς ήρθατε”.

Στην διαδρομή από το αεροδρόμιο “Santa Maria” μέχρι το ξενοδοχείο υπήρξαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας ακολουθούσε από αέρος το πούλμαν της Εθνικής. 

Σχετικά άρθρα