Μπέκαμ: «Μπορούμε μέχρι το τέλος»

Συνέντευξη στο SkySports παραχώρησε ο πρώην άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Εθνική ομάδα της Αγγλίας μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος, έχω πάει σε μερικά (σ.σ. Παγκόσμια Κύπελλα) και ξέρω πως είναι να πηγαίνεις σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ξέρω πως το να πηγαίνω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη διοργάνωση την οποία συμμετείχα ως παίκτης ήξερα ότι μπορούσα να πάω μέχρι το τέλος. Και τώρα οι παίκτες της Εθνικής θα κάνουν ακριβώς το ίδιο».

Το ότι η Αγγλία θα παρουσιαστεί με νεαρούς παίκτες στο Μουντιάλ, ο Μπέκαμ το θεωρεί ατού αφού όπως είπε έχουν την απαραίτητη εμπειρία αλλά και την άγνοια φόβου: «Έχουμε νέους παίκτες οι οποίοι πηγαίνουν στο Μουντιάλ, σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο κόσμο, οι νέοι παίκτες χωρίς αμφιβολία είναι απελευθερωμένοι (σ.σ. από το άγχος).
Οι νεαροί παίκτες είναι έτοιμοι να συμμετέχουν στο Μουντιάλ. Αυτοί οι παίκτες αγωνίζονται στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, παίζουν απέναντι σε μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Δεν έχει σημασία πόσο νέοι είναι, είναι προετοιμασμένοι, είναι έτοιμοι για αυτό. Το καλό με το να έχεις νεαρούς παίκτες σε μία τέτοια διοργάνωση είναι το γεγονός ότι δεν φοβούνται. Οι νεαροί παίκτες δεν έχουν κανένα φόβο να βγουν και να αποδώσουν, να παίξουν για τον εαυτό τους και για την ομάδα».

Ενώ όσον αφορά το Γουέιν Ρούνεϊ είπες πως είχε μία πολύ καλή σεζόν παρά το ότι η Γιουνάιτεντ δεν τα πήγε τόσο καλά.

«Ο Γουέιν κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο δείχνει τι είναι. Μπορεί να μην είχε καλή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο Γουέιν είχε μία καλή σεζόν. Απέδωσε καλά σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα