Επιμένουν για Εσιέν

Σε Ιταλία και Τουρκία εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι Ολυμπιακός και Μπεσίκτας είναι στο «κόλπο» για Εσιέν. Γερμανοί για Φινμπόγκασον, Ρώσοι για Σιόβα, Γάλλοι για Μπονγκ.

Ο Πίπο Ιντσάγκι θα αποφασίσει για το μέλλον του Μίκαελ Εσιέν στη Μίλαν, την ώρα που δημοσιεύματα στην Ιταλία και στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Γκανέζος σταρ συζητάει προσφορές από τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας.

Η Άουγκσμπουργκ ενδιαφέρεται για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον αλλά δίνει γύρω στα 2,5 εκ. ευρώ στην Χέρενφεν που δεν το συζητάει. Οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι κι άλλες ομάδες της Μπουντεσλίγκα θέλουν τον Ισλανδό που είναι βασικός στόχος του Ολυμπιακού.

Στη Σερβία επαναφέρουν το όνομα του Μίλος Νίνκοβιτς ως στόχο του Ολυμπιακού,ε το διεθνή άσο «να είναι έτοιμος να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα για Γαλλία ή Ελλάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ρωσία, εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της χώρας για τον Δημήτρη Σιόβα και δεν αποκλείουν να γίνει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό, όπως είχε συμβεί τον περασμένο χειμώνα.

Την ίδια ώρα στη Γαλλία υπάρχουν ομάδες που έχουν στη λίστα τους τον Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν δείχνει πρόθεση να επιστρέψει στο Σαμπιονά.

Σχετικά άρθρα