Αρχική / More / Αθλητικά / Άδειασαν… τον Μπλάτερ οι Ευρωπαίοι!
Άδειασαν... τον Μπλάτερ οι Ευρωπαίοι! thumbnail

Άδειασαν… τον Μπλάτερ οι Ευρωπαίοι!

Στήριξη έψαχνε ο Σεπ Μπλάτερ εν όψει του συνεδρίου της FIFA στην Βραζιλία, αλλά τον… άδειασαν και οι Ευρωπαίοι! Συγκριμένα, μετά τα όσα έχουν συμβεί και με τις αποκαλύψεις για δωροδοκίες στην ανάθεση του Μουντιάλ του Κατάρ, παράγοντες από την Ευρώπη, κάλεσαν τον Ελβετό παράγοντα να μην βάλει υποψηφιότητα ξανά στις εκλογές του 2015.       

Την αντίθεσή τους με τα πεπραγμένα του Σεπ Μπλάτερ εξέφρασαν οι Μίκαελ Φαν Πράαγκ (πρόεδρος της Ολλανδικής Ομοσπονδίας, αλλά και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA), ο Ντέιβιντ Γκιλ (αντιπρόεδρος της UEFA), αλλά και ο Γκρεργκ Ντάικ (πρόεδρος της FA)…    

«Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που θεωρούν ότι ο τρόπος που διοικεί ο Σεπ Μπλάτερ είναι ο κατάλληλος. Αυτός είναι ο υπεύθυνος για τη συνεχή κακή εικόνα που παρουσιάζει το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο», είπε αρχικά ο Μίκαελ Φαν Πράαγκ και συνέχισε: «Όταν είσαι για 16 ολόκληρα χρόνια σε μία θέση, κάποια στιγμή θα πρέπει να αναρωτιέσαι από μόνος σου αν πρέπει να συνεχίσεις να είσαι εκεί».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ολλανδικής Ομοσπονδίας τόνισε πως θα πρέπει να θεωρεί ότι τα μέλη της UEFA θα πρέπει να κρατήσουν μια ενιαία στάση, όσον αφορά στις εκλογές του επόμενου έτους. Ο Μίκαελ Φαν Πράαγκ λογίζεται ως ένας από τους αντίπαλος του Μπλάτερ για την προεδρία, όπως και ο Μισέλ Πλατινί, λέγοντας ακόμα πως άνθρωποι της FIFA δεν πρέπει να μπλέκονται σε θέματα που αφορούν διαφθορά και δωροδοκίες… Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποες συνομοσπονδίες φέρεται να στηρίζουν τον Σεπ Μπλάτερ…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X