«Η Ελλάδα μπορεί να κοντράρει κάθε ομάδα»

Στις 14 Ιουλίου ανοίγει η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο με την Εθνική μας να δίνει το παρόν στη Βουδαπέστη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υδατοσφαιριστής της Εθνικής και του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης υποστήριξε πως η Εθνική ομάδα έχει τη δυνατότητα να κοντράρει κάθε ομάδα. Επίσης έθεσε ως στόχο την πρόκριση στην 6αδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Φουντούλης:
Για την προετοιμασία της Εθνικής είπε: «Υπάρχει μεγάλη κούραση, όμως αυτή συνδυάζεται με τη θέλησή μας για να εκπροσωπήσουμε επάξια την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Είναι μια επίπονη διαδικασία, υπάρχουν δύσκολες στιγμές λόγω των πολύωρων προπονήσεων, όμως η χαρά για κάτι καλό ξεπερνάει κάθε εμπόδιο».
Για τον στόχο της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δήλωσε: «Θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε… Αρχικά θέλουμε να βρεθούμε στην εξάδα, αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε απευθείας την πρόκριση στα ημιτελικά, και στα χιαστί ματς να προκριθούμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο για την Εθνική μας, μια κι έχει να το πετύχει από το 1999 (4η) και τη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη Φλωρεντία».
Για την έναρξη κόντρα στο Μαυροβούνιο είπε: «Πλέον (μετά δηλαδή την ήττα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης) το Μαυροβούνιο θα είναι… υποψιασμένο. Όμως εμείς αποδεικνύουμε διαρκώς ότι έχουμε τις δυνατότητες για να κοντράρουμε κάθε ομάδα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».
Πηγή: waterpololive.gr

Σχετικά άρθρα