Μακαρονοσαλάτα με τόνο και ντοματίνια

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />1 κονσέρβα τόνο<br />1 κούπα ζυμαρικά πέννες<br />2 ντομάτες<br />1/2 κονσέρβα αρακά εμπορίου<br />2 πιπεριές<br />1 κρεμμύδι<br />Άνηθος<br />Αλάτι<br />Ξύδι<br />Λάδι<br />5 ντοματίνια κομμένα στη μέση</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα ζυμαρικά για 8 – 10 λεπτά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ζυμαρικά, τα ντοματίνια, τον άνηθο, το ξύδι, το αλάτι και το λάδι. Προσθέτουμε από πάνω τον αρακά.<br /><br />Βάζουμε τον τόνο, τις ντομάτες, τις πιπεριές και το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και σερβίρουμε.</p>
<div> </div>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα